::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FDEEF4; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #B93B8F; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Monday, 2 January 2012

Myna story!~

assalamualaikum wbt. hee. hai korunk .  hee. hari ni entry saia pasai kish saya , c buncit nan  c kempeng. hee.  kish kami ta der ar hot cam crite yusry nan lisa surihani , hee. cita kami suam2 kuku je. hee tapi boleh thn ar panas dia . hahha. *chait!~ start nk prasan ar ni.ahha C: 

 perkenalan saia nan c kempeng ni bermula bila saia nur nazira binti haji zainal telh mengADD c pepijat saia ni. hhhaha. saia ni memg suka bekawn . hahaah. ececeeceh. ta der ar , saia tertarik kat mamat ni sebb dia ni suka sanad LIKE status ke , picha orag ke,macm2 ar, haha. nseb bek kat real live ta de LIKE atas kepala manusia tu, kalu ade ,sah2 dia tekn butoon like tu. ahhaha. kempeng . rindu awk saat ni taw. hee

dan bila saia dh add ni, tanpe menunggu masa yg lama , c kempeng un approve saia . heheh. yes!~ hahaha. *ketawa jahat.. hahaah. so saia un post lh kat wall budk kiut towh. cmni "thanks !~ " hee. saia inat dak ni ta nk bls pape, ye la ,awk un ensem , saia ni ta. *selalu perasn chumil je. hhaha. pastu awk un mintak INTRO dari saia , dengn tak mlu nye lh . saia pn ckp ar. adeh. pnat ar nk ckp . hee. korunk tgk kat bwh je lh. heheh
. so dari sini lah. bermula nye pertemuan kami.. haha. kami ta sweet pn cam korunk yang kononya sanggop merentas Lautan biru, hahaah. kami kalu nk rentas ,naek kapal je, senang pn seng, selamt lagi,hahaha.  bie. meskipun dh berkali saya kata macm ni kat awk tapi saia nk kata laagi sekali 'mungkin bukan awk yang PERTAMA, tp insyallah awk yang TERAKHIR'ameen. hee
 
terima kasih awak, sebb dah baca!~

No comments:

Post a Comment