::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FDEEF4; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #B93B8F; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Monday, 2 January 2012





saya tahu awak tahu kita jauh

saya tahu awak tahu kita susah nak jumpa

saya tahu awak tahu Penang dengan Pahang amik mase 8 jam nak sampai

saye tahu awak tahu yang kita same-same bz


saye tahu awak tahu lepas cuti sem awak nanti awk akan bz

saya tahu awak tahu yang kita lepas rindu melalui SMS/Call je

saya tahu awak tahu yang awak pun rindu saya macam mana saya rindu awak

.
.
.
kali ni saya nak kita sama sama tahu

tak kira la kita jauh ke,

kita susah nak jumpa ke,

even ambil masa 8 jam ke nak sampai Pahang ke,

sama sama bz ke,

lepas cuti sem awk bz ke saye bz ke,

even kite lepas rindu melalui SMS atau call ke,

atau walau sedalam mane pun rindu saye dekat awak,

saya nak awak tahu saya dekat sini xpernah sikit pun lupa dekat awak
hope that u know how much do i miss u every moment of second
yes, i am missing u so badly.



terima kasih awak, sebb dah baca!~

No comments:

Post a Comment