::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FDEEF4; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #B93B8F; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Friday, 13 January 2012

sayajatuhcintadenganawak

 lame tgg awk tau!~
 
saya jatuh cinta dengan mata awak .
awak . mata awak .  buat saya  cair . walau kita tak pernah bersua muka . tapi dari gambar awak , mcam awak tengah renung saya . awak , awak renung saya kan ? awak , saya nak awak renung saya . tapi jangan buat sampai saya perasan awak tenung saya tau . sebab nanti saya malu . wootwoot . saya malu . dan saya jatuh cinta dengan awak .

saya jatuh cinta dengan senyuman awak .
awak . senyuman awak buat saya cair . awak jarang tersenyum dalam gambar . tapi saya tahu awak mudah tersenyum . kita tak pernah bersua muka tapi saya tahu senyuman awak bolee buat saya cair . wootwoot , awak , saya daa cair tgok gambar awak yang tersenyum kat dalam gambar . awak , saya jatuh cinta dengan awak .

saya jatuh cinta dengan gaya awak .
awak , gaya awak simple jee . awak ambik gambar pun simple jee . ta over pun . simple . sangat simple . tapi simple kan make perfect ? saya tengok gaya awak dari gambar jee sebab kita kan tak pernah bersua muka . awak , saya jatuh cinta dengan awak .

saya jatuh cinta dengan gelaktawa awak .
awak , walaupun saya ta dapat tgok secara langsung awak gelak sebab kita ta pernah bersua muka , tapi saya tahu , awak gelak mesti comel . wootwoot , awak sungguh comel . dan saya jatuh cinta dengan awak .

saya jatuh cinta dengan gelagat awak .
awak ego . . awak selalu buat saya tertanyetanye . awak buat saya rindu awak .  . awak buat saya senyum walau saya maraa kat awak . awak buat saya merajuk dan awak ta  pujuk, sebb saya tau awk ta pandai nk pujuk saya .  . tapi awak , awak jugak buat saya  sayang kat awk . awak , saya jatuh cinta dengan awak .
 

 
terima kasih awak, sebb dah baca!~

No comments:

Post a Comment