::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FDEEF4; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #B93B8F; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Friday, 13 January 2012

tinta ikhlas untuk awak yang dirindui (';


hey awak . assalamualaikum .
awak , apa khabar agaknya awak kat sana ya ? saya doakan awak sihat sahaja. saya disini sihat alhamdulillah . dan saya disini masih setia mengumpul rindu  untk awk, hee.admit saya rindu sangat kat awak . mungkin awak akan katakan yang awak rindu kan saya juga , tapi saya tahu , rasa rindu saya pada awak lebih tebal dari rasa rindu awak pada saya .
saya nak awak tahu , setiap malam saya akan renung kembali memori memori kita bersama .  heheh, kadang-kadang ketawa nan perangai awk yang lucu tu, kdg2 awk ni cm budak2 tau, heheh.. saia akan tegelak senyap2 kalu perangai budk2 awk tu datang.  haha. tp semalam saya marah ngn awk , sebb sesuatu  yang ta dapat halang saya dari cemburu, maafkn saya ya, saya amik masaa untuk biarkan benda tu berlalu.  itulah saya . dan awak tetap memahaminya kan ? dan awak , awak masih setia tunggu saya kan ? kejam kan saya ?
heee. maceh sebb sayang bola snuker ni seadanya.hee
this bola snuker alrdy taken by Mior Hamizan, merangakap ikan kering.hahah


awak , saya rindu awak . doakan saya panjang umur dan dapat bersemuka dengan awak ya?

sini dulu watikah rindu saya pada awak .
salam sayang 
buncitchomel (:
tinta ikhlas untuk mr kempeng (:


terima kasih awak, sebb dah baca!~

No comments:

Post a Comment